Nå lanseres Nitrokaffe med nye smaker!

Inspirert av fjorårets suksess, lanseres nå to nye Nitro-varianter i Coffee of the World-serien; en med vanilje og en med ingefær og honning.

To bokser med nitrokaffe: nitrokaffe med ingefær og honning + nitrokaffe med vanilje.

Fjorårets store nyhet på drikkefronten var Nitrokaffe. De siste årene har dette vært en megatrend i det amerikanske markedet, og i fjor ble produktet lansert i Norge. Suksessen følges opp med lanseringen av de to nye smakene nå i mai.

 

Nitrokaffe er en drikk som gir deg en helt ny kaffeopplevelse; kald kaffe med masse smak og fyldig konsistens.

Hva er så Nitrokaffe?

Enkelt fortalt er dette kaldbrygget kaffe som er tilsatt nitrogen. Dette må ikke forveksles med iskaffe, som brygges varm, og deretter kjøles ned. Kaldbrygget kaffe brygges kald – derav navnet – noe som fremhever de søtlige aromaene i kaffen.

Siden det må brukes mer kaffe under bryggingen, som i seg selv tar mye lenger tid enn om du tilbereder vanlig kaffe, får du også en kaffe med mer ”trøkk”. Nitrokaffen er sterkere, og har et høyere koffeininnhold. Det gjør den ideell som en liten energiinnsprøytning før en treningsøkt, men for mange holder det mer enn nok at den gir en leskende og forfriskende smaksopplevelse.

Kremet og søtlig

Nitrogenet tilsettes under tappingen, og bidrar til å gi kaffen en kremet konsistens med skum. Mange opplever den også litt søtlig på grunn av bryggemetoden. Dette forsterkes i den ene av de to nye variantene, den med ingefær og honning. Varianten med vanilje vil nok også oppleves rundere enn standard-varianten. Alle tre varianter som nå er på markedet, kan gjerne kombineres med isbiter i glasset! Da får du en avkjølende smaksopplevelse som passer til varme forsommerdager!

Vil du lese mer om de nye smakene? Klikk her!

Foto: Sjo og Floyd