Chaparral Colombia: En sertifisert og Debio-godkjent smaksopplevelse

Gode merke- og sertifiseringsordninger er en garanti for at du får det beste utgangspunktet for fin smaksopplevelse. Samtidig bidrar sertifiseringene til bærekraftig produksjon og bedre levekår for dem som dyrker kaffen.

En pose med Chaparral Colombia

Chaparral Colombia er en sertifisert kaffe som også er et godt eksempel på den gode kvaliteten som denne type kaffe kan gi.

Mild og velbalansert smak

Kaffen produseres av 54 gårder som holder til i byen Chaparral i Tolima-regionen. Dette området ligger nær ekvator, og har derfor et relativt stabilt klima som gjør at årstidene er lite merkbare. Store deler av regionen ligger i høylandet, og de snødekte fjellene sørger for at tilførselen av vann til dalene nedenfor er god.

Kaffen fra Chaparral dyrkes fra 1550- til 1800 meter over havet, og sammen med et godt jordsmonn gir det en mild og velbalansert smak som er typisk for mye av kaffen som kommer fra Colombia.

 

Økologisk og rettferdig

Debio-merket garanterer at kaffen er dyrket i henhold til regelverket for økologisk produksjon.

Det er også verd å merke seg at 100 % av denne kaffen er handlet og kontrollert etter Fairtrade-standardene.

 

Vil du lese mer? Klikk her!